Mange mennesker holder sig fra kreative hjemmesider eller blogs, fordi de er bekymrede hvor dyr en hjemmeside er. Folk tror måske at det vil koste dem mange penge at starte en hjemmeside. Men i virkeligheden er der mange webhoteludbydere, som tilbyder gode rabatter eller tilbud som vil gøre dit eventyr meget billigere. Ja, mange udbydere er rigtig gode til at tiltrække nye kunder. En af de største målgrupper af webhoteller, er fra personer der vi lave en hjemmeside for første gang og se om det er tiltrækkende og sjovt for dem. Den nemmeste metode til at gøre dette er at bruge webhoteludbyderen UnoEuro som kommer med et-kliks installationer via deres eget unikke kontrolpanel. Men hvis du ikke er sikre på om de er rigtig for dig eller ej, så koster det ikke ret meget at prøve deres tjeneste ved at bruge en rabatkode. Med rabatkoden får du helt gratis få tre måneders webhotel hos UnoEuro.

For at tiltrække kunder, vil nogle webhostingudbydere køre med meget lave priser for de første par måneder, og derefter fortsætte ved normale priser, som også er relativt billige. Nogle giver endda en kortere gratis prøveperiode, til de mennesker der ikke vil bruge en enkelt krone før de har prøvet tjenesten. Men disse typer af tilbud kan også tiltrække folk som har lavet hjemmesider før, og som ved lige præcis hvad de skal forvente. Hvem vil ikke spare en masse penge?

De har også mange andre muligheder for folk som gerne vil spare maksimalt. F.eks. vil mange udbydere give et gratis domæne med, hvis du køber et webhotel hos dem, derfor behøver du at ikke købe domænet separat og bruge endnu flere penge.

Alle disse tiltag er fantastiske for folk der går efter at spare penge. De behøver ikke investere ret meget for at komme i gang med deres egen hjemmeside og de vil ikke tabe så mange penge hvis de beslutter sig for at lukke hjemmesiden.

Rigtig mange er interesseret i at lave en hjemmeside, men de gør det ikke, grundet det uvisse kan virke og lyde rigtig dyrt. Der er dog rigtige mange fordele ved at eje sin egen hjemmeside eller blog og det er ofte værd det lille beløb du bliver nødt til at investere. Etableringsomkostninger er ikke så høje hvis du køber et webhotel hos UnoEuro og sågar benytter dig af min rabatkode (9NHTWE). En af de gode ting ved at bruge den rabatkode er, at du får tre måneder gratis, men jeg får også en måned gratis til webhotellet med ByNeel.dk. På den måde hjælper du indirekte med at holde denne blog online. Efter rabatten koster webhotellet under 10 kroner om måneden. Men er du stadig lidt skeptisk over at investere penge i din egen hjemmeside, så skal du tænke på alle de fantastiske ting, du kan gøre med en hjemmeside og sågar tjene lidt penge. F.eks. Hvis du er en del af en virksomhed, kunne du lave en hjemmeside til firmaet og forøge antallet af kunder. Hvis du laver en hjemmeside til mindre virksomhed, skal du sørge for at inkludere information omkring firmaet, som vil være brugbart for de besøgende.

Hvis du bare vil starte en blog som jeg har gjort, blot til at dele dine ideer og meninger med internettet, så er det også fint. Mulighederne hvad du kan gøre med en hjemmeside er uendelig. Du kan rigtig hurtigt komme i gang med dit første online projekt, hvor du kan eksperimentere med hjemmesider uden at miste alle dine penge. Forhåbentligt har disse informationer givet dig et indblik i, hvordan hjemmesider muligvis er billigere end du først troede.

Leave a Reply