Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen.

Vinteren er mildest talt over os. Og det betyder, desværre, for rigtig mange af os, at vi klæder os på i store og mørke frakker, sorte sko og et par sorte bukser. Alt i alt er sorte materialer toneangivende, og det er da en skam. Vi beskytter os mod vejret, men vi falder ligeledes i med vejrets farver. Men hvorfor? Behøves det at være sådan? Nej. Det er rum til rigeligt med farver og glæde i din stil, således at du kan holde det personlige udtryk og fremstå som vinderen af vinteren. Og det er vigtigt at beholde det personlige udtryk i sin stil – det er en af vores vigtigste og mest præcise måder at udtrykke os selv på.

Støvler og sko med farver, som kan klare vinteren

På sko- og støvlefronten er det ekstremt nemt at falde i den sorte farve, fordi der ikke findes noget mere klassisk end et par sorte læderstøvler til vinteren. De kan klare mosten, og de er nemme at holde fine og pæne. Men der er også masser af andre muligheder, som indeholder væsentligt mere farve og liv – og dermed mere glæde, fantasi og personlighed. Et godt eksempel på sko og støvler, som er den perfekte balance til en glad stil hen over vinteren, kunne være dette udvalg fra Pavement.

Det er sådan set ligegyldigt, hvordan du bryder det monotome og sorte. Der findes mange måder, som kan afspejle din stil. Eksempelvis kan sorte støvler og store sølvspænder eller nitter være en mulighed. Der findes også klassiske, brune læderstøvler. Eller måske eller bare vintergrønne, men afmålte ruskindsstøvler? Det er op til dig og din stil – men få nu brudt med det sorte og monotome.

Det personlige ligger også i detaljen

Hvis du ikke har opdaget det endnu, så er omdrejningspunktet med denne artikel at opfordre til at bryde med det kedelige og sorte, som ikke efterlader særlig meget rum til det personlige og spændende udtryk. Én af måderne at gøre dette på, er ved at ligge megen energi i detaljen. Som kvinde har du rig mulighed for dette. En personlig favorit her er smykker, som virkelig kan gøre en forskel – især når du ser dig selv i spejlet og får et dejligt og modigt boost. Find et udvalg af øreringe her.

Der skal ikke så meget til

Når der skrives, at man skal arbejde med at bryde det monotome, så er det ikke ensbetydende med, at det kræver megen arbejde, overvejelser og energi. Tværtimod skal der faktisk ikke så meget til – om end du muligvis skal give det lidt overvejelser, næste gang du shopper efter tøj eller accessories. Det smukke ved en relativt sort tøjstil er nemlig, at der ikke skal meget til at bryde denne. Et par støvler i en anden farve, ét halstørklæde i vinterens modefarve, eller som sagt et par ekstra smykker, som giver lidt ekstra energi. Det handler om at tænke det ind i din stil, næste gang du shopper eller står foran spejlet. Tag springet, og prøv det af.

Leave a Reply