Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen.

Langt de fleste af os kender til den travle hverdag, der sjældent lader megen tid være i overskud til at forkæle sig selv. Uanset om selvforkælelse for dig er en manicure fra din favorit salon, at nyde en plade god chokolade og et glas vin eller købe dig noget, du længe har gået at drømt om, er det vigtigt, at vi gør plads til disse ting. Det kan være en udfordring at få til at passe ind i kalenderen, men finder du et lille ledigt hul, er det ofte det hele værd. Det kan være en halv time efter arbejde, hvor du endelig har tid til at slå et smut forbi den butik, du længe har luret på og som har fede smykker, eller en hel søndag, hvor du slænger dig i sofaen og ser en god film. Selvforkælelse kommer i mange former, men gør plads til den.

Lækre smykker

De fleste kvinder kender til den eksklusive og feminine følelse det er, at tage et par skinnende øreringe på, eller hænge en funklende halskæde om halsen. Man behøver ikke en lejlighed til at dresse sig up, så det kan også være en god måde at gøre den kedelige, triste mandag morgen en smule sjovere. Hvis du mangler inspiration til fede smykker, der kan pifte selv den kedeligste garderobe op, kan du klikke her. Danmark er heldigvis beriget med en masse smykkedesignere og –shops, der omfavner de forskellige stilarter til punkt og prikke. Hvad enten du ønsker at forkæle dig selv med et minimalistisk smykke, du kan bruge til de fleste outfits, eller du ønsker at investere i et eksklusivt piece, der mest af alt vil hvile i sin æske på badeværelset. Selvforkælelse behøver ikke være materialistisk og indkøb af dyre smykker, men selv handlingen at gøre noget ud af sig selv for sin egen skyld, eller til en bestemt lejlighed, er selvforkælende for krop og sind.

Pift hjemmet op og skru op for komforten

Hjemmet er et trygt og hyggeligt sted for de fleste mennesker, så det er oftest også her vi vil koble af og nyde en afslappende stund. Derfor er det også essentielt, at der er komfort at slappe af i. Det kan være en stor, amerikansk flydersofa, hvor der er plads til hele familien eller bare en lænestol, som du kan sætte foran pejsen og nyde en god bog eller et album, du længe gerne har ville lytte til. Noget, der længe har været populært i de danske hjem, og med god grund, er den stilrene og minimalistiske flagermus-stol fra Cuero. Det er, som smykkerne, et elegant eksempel på dansk design der aldrig går af mode. Du finder det her. Stolen er akkurat stor nok til at flyde i, men også til at sidde oprejst i med en pude og et tæppe, så dine selvforkælelsestimer bliver dét mere komfortable.

En anden ting du kan gøre, for at hygge om dig selv derhjemme, er at tænde nogle lækre stearinlys. Med duftlys går man sjældent af vejen, og der findes efterhånden et stort udvalg af terapeutiske dufte, der nærmest agerer som aromaterapi.

Leave a Reply