Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen.

Der ses en tydelig tendens på det danske marked i øjeblikket. Unikke kombinationer af moderne og klassisk stil har overtaget markedet – og er noget af det absolut mest eftertragtede design i øjeblikket. Det er bl.a. noget, du ser på forskellige møbler og interiørprodukter og herunder også spejle, som du kan finde et stort udvalg af ved at klikke her.

Det er dog ikke kun i forhold til boligprodukter, at dette gør sig gældende. Det er bl.a. også en trend, som Heartmade by Julie Fagerholt har valgt at sætte særligt fokus, hvilket har resulteret i særdeles moderne kollektioner blandt mange danske kvinder og piger. Hvis det lyder spændende og som noget, der tiltaler dig, så kan du nemt se hele udvalget her.

Selvom det er noget, der har været undervejs i en længere årrække, så er det en designtrend, der for først for alvor har slået igennem i løbet af slutningen af 2016 og starten af 2017. Det gør sig desuden gældende i forhold til alt lige fra boligindretning til påklædning til begge køn, hvorfor det også er noget, som mange producenter har lagt fokus på.

Klassisk dansk design pryder danske hjem

Det er ikke ualmindeligt, at du ser klassiske møbeldesigns som Svanen fra Arne Jacobsen, Koglen fra Poul Henningsen eller andre typer af møbler og lamper fra velrenommerede møbelarkitekter, der er blevet kombineret med moderne design fra store designvirksomheder som f.eks. Muuto og HAY – det beviser også blot, at det er en trend, der for alvor har taget fat.

Vælger du at kombinere de klassiske designs i form af f.eks. de førnævnte eller nogle af de utallige øvrige møbler og lamper, der er tegnet af danske arkitekter og designere såsom Poul Volther, Arne Jacobsen, Erik Jørgensen, Poul Henningsen osv., med moderne møbeldesign, så kan du skabe en helt unik kombination, der går op i en højere enhed.

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at det er en trend, som rigtig mange danskere har taget til sig. Det bør dog gøres klart, at det oftest kræves, at du er villig til at investere i din indretning, hvis det er noget, du ønsker at fuldføre. Det skyldes, at møbler fra både de klassiske møbelarkitekter og nye designvirksomheder er relativt pebrede.

Stilen har også ramt modemarkedet

Det er dog ikke kun i forhold til indretning, at det er blevet moderne at kombinere klassisk design med en række mere moderne aspekter. Det er bestemt også noget, der er blomstret på det danske modemarked. Der er mange brands, der har skabt kollektioner på baggrund af denne trend – og det er noget, der er blevet taget rigtig godt imod på det danske marked.

Som tidligere nævnt, så er Heartmade by Julie Fagerholt et rigtig godt eksempel på dette, men der findes også et bredt spektrum af brands med fokus på såvel herre- som børnetøj, der har valgt at tage denne trend til sig og skabe kollektioner og designs, der er baseret på folks hang til klassisk design med moderne aspekter.

Leave a Reply