Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen.

I dag er der mange danskere, der blot lader deres stil diktere af de seneste trends. Det er en skam, for stil handler ikke om blot at følge de seneste trends. Stil handler derimod om, at være sig selv og på denne måde også definere sin helt egen stil, hvad end der er tale om indretning af din bolig eller der derimod er tale om hvordan, du er påklædt.

Ovenstående er også ensbetydende med, at du bør have fokus på at skabe din egen stil. Du skal ikke lade dig diktere af den nuværende mode, de seneste trends eller andres meninger. Du skal indrette din bolig som, du selv ønsker det og du skal sørge for at gå påklædt som, du selv foretrækker at gå påklædt – både til dagligt og til fest.

Det betyder også, at hvis du f.eks. ønsker at gå med en camojakke til dagligt, så kan du klikke her og finde et stort udvalg, hvor du – med garanti – også kan finde den helt rette jakke for dit vedkommende. Det er ikke alle, der mener, at camo er noget, der hører moden til, men det er naturligvis ikke noget, du skal bekymre dig om.

Gælder i forhold til både indretning og påklædning

Det skal gøres klart, at du ikke kun skal fokusere på at definere din egen stil, når det kommer til din påklædning selvom det er det, som de fleste forbinder med stil. Det er dog i mindst lige så høj grad noget, der gør sig gældende i forbindelse med indretningen af din bolig, da denne også skal defineres med udgangspunkt i lige netop din stil.

Hvis du godt kan lide, at din bolig byder på farver og massevis af energi, så bør det være dét, du vælger at fokusere på. Er du derimod mere til en ekstravagant og mere monoton indretning, så er det selvfølgelig på denne måde, du skal sørge for at indrette dig på – uanset om det indebærer moderne møbler og interiør eller ej.

Har du altid ment, at det ser godt ud med et flot bordur på natbordet ved siden af din seng, så følg linket her hvor, du kan finde et stort udvalg af forskellige bordure fra dansk Arne Jacobsen. Det er – med garanti – ikke alle, der er af den opfattelse, at bordure er noget, man stadig bruger, men hvis det er noget, der tiltaler dig, så er det dét vigtigste.

Du behøver ikke input fra andre

Uanset om du er ved at købe ind til sommergarderoben eller du mener, at der er behov for lidt omstrukturering og ny indretning i din bolig, så behøver du ikke input fra andre. Du behøver ikke lade dig inspirere af boligmagasiner eller læse om de seneste trends.

Hvad du derimod bør gøre er, at finde ud af hvad, du helt mener er din egen stil. Du skal finde ud af hvad, dine præferencer lyder på. Dertil skal du også finde du af, hvor mange midler, du ønsker at investere.

Leave a Reply