Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen.

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at der findes rigtig mange forskellige børnetøjsmærker på det danske marked, og det er naturligvis også ensbetydende med, at du naturligvis også vil være i stand til at finde frem til lige netop dét eller de brands, der passer bedst til både dit barn og desuden også dine egne krav. I denne artikel finder du en liste over fem rigtig gode og ganske velkendte børnetøjsmærker, der er kendt for deres høje kvalitet.

1. MarMar Copenhagen

Det første brand, du finder på denne liste er MarMar Copenhagen, der er kendt for at designe og fremstille klassisk og cool børnetøj, der dog har et moderne twist, der er med til at gøre deres kollektioner meget unikke. I tøjet fra MarMar er der fokus på at skabe kontraster, der giver et unikt look, hvilket f.eks. kunne være ved hjælp af modsætninger såsom land og by, gammelt og nyt, luksus og praktisk. Tøjet fra MarMar Copenhagen passer til både piger og drenge i alderen 0 år og helt op til 14 år.

2. Danefæ

Kollektionerne fra Danefæ er skabt med fokus på, at det skal være noget, der giver plads til leg. Det er også ensbetydende med, at det beklædning, du finder fra Danefæ er noget, der er både blødt, praktisk og funktionelt, der dermed også er i stand til at give plads til både aktivitet og leg – både ude og inde, og for store og små. Det er en grundlæggende holdning hos Danefæ, at børn skal have lov til at være børn – og det skal tøjet give plads til.

3. Katvig

Katvig er – uden tvivl – ét af de mest kendte og mest prominente brands på dansk jord, der designer og fremstiller tøj til børn i alle størrelser. Deres tøj er meget komfortabelt og rart at have på, men det er samtidig også designet med henblik på børnenes hverdag, hvilket er ensbetydende med, at det er lavet med fokus på pasform, materialer og snit. Ydermere, så emmer deres beklædning naturligvis også af høj kvalitet, hvilket er ensbetydende med, at det både kan bruges og vaskes igen og igen.

4. Molo

Molo er et dansk børnetøjsmærke, der sætter børn i første række. De sætter fokus på at designe beklædning til børn, der er designet på børnenes præmisser med mulighed for at udtrykke deres egen personlighed og kreativitet gennem tøjet. Hos Molo er det vigtigt, at tøj til børn bliver designet til at blive brugt og dermed ikke kun bæres ved specielle lejligheder. Derfor giver deres tøj også en helt særlig bevægelsesfrihed og komfort, der gør det muligt for barnet at bevæge sig frit.

5. Noa Noa Miniature

Noa Noa er et fremadstormende modebrand fra Danmark, der også designer og fremstillet tøj til børn under navnet Noa Noa Miniature. De designer skønt børnetøj med en blanding af enkle, tidløse designs, fine detaljer og naturligvis også lækre materialer, se det her. Tøj til børn skal ikke blot være fint og fornemt – det skal også være både fint og afslappet på én og samme tid.

Leave a Reply